5 ALTERNATIEVEN VOOR EEN TRADITIONELE CORSAGE

Voor de meeste mensen die trouwerij hebben, of althans voor de gasten, de vraag over welke corsage te dragen is een van de belangrijkste (en misschien de meest stressvolle). Welk type bloem moet ik dragen? Welke kleur moet het zijn? Wanneer moet ik het bestellen? Wanneer moet ik het ophalen? Dit zijn waarschijnlijk een paar van de vragen waar aan u denkt. Maar terwijl u deze vragen met de traditionele polscorsage in het achterhoofd kunt stellen, zijn er enkele goede alternatieven voor traditionele corsages die u en u belle van het bal zult maken.

SCHOUDER CORSAGE

schouder-corsage ALTERNATIEVEN VOOR CORSAGES OP JE BRUILOFT

Als u een alternatief voor de traditionele korset wilt, maar een die net zo stijlvol is, dan is de schoudercorsage uw go-to. Over het algemeen bestaat dit uit een over de schoudercorsage die bovenop de schouderband van een jurk zit. Meer uitgebreide schoudercorsages kunnen echter op je rug strekken. Voor iets meer eigentijds is er de bovenste armbandcorsage, die stijlvol om uw bovenarm omgaat en een subtiele bloem heeft.

ARMBAND CORSET

Armband-corsage ALTERNATIEVEN VOOR CORSAGES OP JE BRUILOFT

Als u het volgende niveau wilt gaan op uw corsage die zowel uw datum als iedereen zal imponeren, is de corset armband voor u een balans tussen traditionele corset en moderne stijl. De korset armband is precies dat, een deel traditionele bloem korset en gedeeltelijke sieraden. Dit is misschien het meest unieke van de alternatieve korsetten, aangezien de sieraden kunnen variëren van Victoriaanse armband tot armbanden die unieke accenten gebruiken zoals rhinestones of parels.

DOE ER EEN RING OMHEEN

ring-corsage ALTERNATIEVEN VOOR CORSAGES OP JE BRUILOFT

De ring korset is voor degenen die minder van een boeket op hun arm willen en meer van subtiele bloemen die hun outfit aanvullen. Echter, aangezien het op uw vinger is, kunt u meer van een kunstmatige regeling overwegen, zodat het niet beschadigd raakt voordat u zelfs naar de prom komt. De ring korset kan even eenvoudig zijn als een bloempot en kunstbloem, tot iets meer uitgebreid dat meerdere vingers bedekt.

BLOEMENKROON

BLOEMENKROON ALTERNATIEVEN VOOR CORSAGES OP JE BRUILOFT

Want wie houdt niet van een bloemkroon? Op de bovenkant van een bloemkroon is dat terwijl een lokale bloemist je kan helpen aanpassen en samenstellen voor je, gebaseerd op je interesses en kleding, kun je het zelf ook thuis doen. Over het algemeen maken witte en roze bloemen vaak de beste complementaire bloemkransen. Ook Etsy heeft veel inspiratie voor bloemkransen, en zelfs een aantal bloemkransen kun je zelf kopen.

BLOEM MET EEN HAAR CLIP

BLOEM-MET-EEN-HAAR-CLIP-corsage ALTERNATIEVEN VOOR CORSAGES OP JE BRUILOFT

Last, maar niet in de laatste plaats, is de bloem haar clip. Dit is echt het minimalistische voorbeeld van alle alternatieve corsages, voor iemand die die klasse van een traditionele corsage wil, maar met minder van de pomp. Dit kan zo eenvoudig zijn als een orchidee bloem die je in je haar hebt geplakt, of iets uitgebreider dat je je lokale bloemist hebt aangepast, zoals een bloem met gebladerte, parels en andere afspraken