Omdat ik deze week en volgende week bij mijn cursus een bruidsmake up moet maken, wilde ik graag wat mooie foto’s met jullie delen. Natuurlijk hoef je dit niet perse te dragen

Bruidsmake-up-wangen Bruidsmake up zelf verzorgen of aan een visagist overlaten?

tijdens je huwelijk maar kan het ook gewoon voor overdag of zelf voor een feestje. Ik heb volgende week een fotoshoot voor mijn portfolio dus ik moet me een beetje meer gaan verdiepen in de verschillende make-up. Hierboven zie je mijn creatie van een bruislook, heel simpel maar toch speciaal.

De meeste bruidsmake up is erg natuurlijk en daarom ligt het mij ook. Ik vind het heerlijk om met aardkleuren te werken. Felle kleuren zijn gewoon niet mijn ding. Ik ben dus heel erg blij met de opdracht van deze week. Ik wil jullie nog een aantal foto’s laten zien van mijn meest favoriete bruidsmake-up.

Ik begin mijn mijn meest favoriete. Ik vind dit echt zo mooi, dat ik er ook zo uit wil zien op mijn trouwdag. Prachtige donkere ogen maar toch natuurlijk. Ook een hele mooie blush en lichte lippen. Ik vind dit persoonlijk de mooiste look voor de bruidjes!

bruidsmake-up-voor-je-ogen Bruidsmake up zelf verzorgen of aan een visagist overlaten?

Laten we Kim Ks make-up niet vergeten tijdens haar trouwdag. Haar ogen zien er werkelijk prachtig uit. Ook dit is weer heel erg naturel maar toch een beetje meer pit door de eyeliner. Ze is natuurlijk zoals altijd mooi gecontourd.

Wat ik zelf ook heel erg mooi vind voor de wat donkerdere huid is een lichte smokey eye. Als je wat meer een tintje hebt vind ik dat de make-up ook wat meer mag opvallen. Dat is natuurlijk bij iedereen anders maar ikzelf vind dat altijd heel erg mooi staan.

Ook dit is een mooi voorbeeld van een klassieke bruidslook. Mooie opvallende maar natuurlijk ogen, lichte blush en nude lippen. Ook het haar vind ik hier trouwens heel erg mooi gedaan.

makeup-voor-de-wimper-randen Bruidsmake up zelf verzorgen of aan een visagist overlaten?

 

Dit is ongeveer wat wij leren op onze cursus. Een donkere aanzet bij de wimper rand en dan je werkt het uit naar boven. Ook een mooi voorbeeld voor een klassieke look.

Wauw, kijk wat een prachtige huid! Een hele mooie glow zonder dat het vet lijkt. Ook de ogen zijn heel mooi opvallend en weer hele neutrale lippen en wangen. Je kan wel zien waar mijn voorkeur naar uitgaat? haha!

Dit waren al weer alle foto’s die ik met jullie wilde delen. Ik leer veel op mijn cursus en wil er zeker nog een filmpje over maken als ik iets verder ben. Ik wil graag een aantal foto’s delen met jullie op mijn site dus die ga ik ook nog eventjes maken.

Wat vinden jullie van de make-up van bruidjes?

bruidsmeisjes-met-makeup Bruidsmake up zelf verzorgen of aan een visagist overlaten?