Ben jij fotograaf of weddingplanner en zou je graag het verhaal van één van jullie bruidsparen willen vertellen? Hartstikke tof! Net als INSPIRATIE SHOOTS vind ik het een bak vol inspiratie. Ik ben in voor alle soorten en stijlen, maar je hebt een grotere kans dat je REAL PROPOSAL / WEDDING wordt geplaatst als deze past bij TOFFE TROUWBLOG. Denk hierbij aan een budget proof bruiloft, een bruiloft met een te gek thema, een uber-romantisch huwelijksaanzoek, een huwelijksaanzoek zoals we nog niet eerder hebben gezien of een heel persoonlijk huwelijksaanzoek. Then i’m all in!

aanzoeken-INSTUREN-REAL-PROPOSAL-WEDDING INSTUREN REAL PROPOSAL / WEDDING

Als je ervan overtuigd bent dat jouw  REAL PROPOSAL / WEDDING past bij TOFFE TROUWBLOG dan zie ik deze graag tegemoet! Ik vind het een eer om jouw werk op mijn blog te plaatsen. Let alleen wel even op het volgende:

→ Give me some details! Wie is het bruidspaar, hoe oud zijn ze en waar en wanneer zijn ze getrouwd? Had het huwelijksaanzoek of de bruiloft een thema? Wat heeft het bruidspaar uitgegeven (prijscategorie)? Vertel mij wat je weet! En niet geheel onbelangrijk: ik heb goedkeuring nodig van het bruidspaar om het te plaatsen.

→ Stuur een lijstje mee met alle leveranciers die hebben bijgedragen aan het huwelijksaanzoek of bruiloft inclusief de URL van hun website.

→ Kies je beste foto’s uit en stuur minimaal 20 en maximaal 50 foto’s als JPEG bestand van minimaal 700 pixels breed zonder randen of watermerk. Ik ontvang je foto’s graag via We Transer of een dropbox link.

Je kunt je REAL PROPOSAL / WEDDING insturen naar (IN STURINGEN GESLOTEN)