Zoals je wellicht hebt gemerkt is het de afgelopen maanden erg rustig geweest op mijn blog. Waar ik normaal gesproken 1 tot 2 keer per week een blogpost postte, was dit nu eens in de zoveel tijd een keer. De reden hiervan heb ik wel op social media geplaatst, maar nooit op mijn blog. Voornamelijk omdat ik gewoon te weinig energie had om een blogpost te schrijven. Ik vertel je nu over de reden van mijn plotselinge pauze, over de toekomst van mijn blog en hoe het zit met de #toffetrouwtips!

Ontzettend moe
Vanaf half augustus 2015 begon ik mij erg moe te voelen. In eerste instantie dacht ik er niet zoveel over na, omdat er nogal een grote verandering had plaatsgevonden. Mijn man heeft een nieuwe baan gevonden bij ons in de buurt wat betekent dat hij sinds de zomer volledig thuis woont! Voor deze nieuwe baan werkte mijn man bij de marine en verbleef hij gedurende de week altijd op de kazerne. Alleen in de weekenden was hij thuis. Ondanks dat wij enorm blij zijn dat hij nu volledig thuis woont, was het toch een enorme verandering van levensstijl. Ik vond het daardoor niet raar dat ik half augustus opeens zo ontzettend moe was. Ik moest waarschijnlijk even aan de nieuwe situatie wennen.

Toen ik eind september nog steeds zo ontzettend moe was, heb ik op aandringen van mijn familie toch maar bloed laten prikken. Niet veel later kreeg ik te horen dat er toch wat in mijn bloed was gevonden: ik had de ziekte van Pfeiffer, ook wel slaapziekte genoemd. Ook al had ik niet verwacht dat er wat gevonden zou worden, vond ik het toch soort van ‘fijn’ dat de moeheid ergens vandaan kwam. Dit betekende namelijk dat het weer weg zou gaan!
Ik heb eigenlijk direct mijn blog op een soort van pauze gezet. Ik wilde zo snel mogelijk van de ziekte van Pfeiffer af en dat betekende dat ik naar mijn lichaam zou moeten gaan luisteren. Voor mijn gevoel kon ik eindelijk toegeven aan mijn moeheid, omdat bleek dat er toch echt iets aan de hand was. We zijn nu een paar maanden verder en ik voel mij weer goed. Ik voel mij niet meer abnormaal moe en ik heb weer zin om aan de slag te gaan met mijn hobby: de liefde!

De toekomst van TOFFETROUWBLOG
Hier kan ik kort over zijn: ik ga het bloggen weer oppakken! Ik hoop weer minimaal 1 tot 2 blogposts per week te kunnen plaatsen, maar dit kunnen er in het begin ook nog wat minder zijn. Ik heb in ieder geval ontzettend veel zin in om weer aan de slag te gaan en je te kunnen inspireren om je bruiloft met 0% stress en 100% liefde te organiseren. Deze wedding nerd en planningsfanaat is weer back in business 🙂

Hoe zit het met de TOFFE TROUWTIPS? Op 1 januari 2015 ben ik begonnen met de TOFFE TROUWTIPS om je als bride-2-be elke dag te inspireren. Ik was van plan om 365 tips op Instagram te plaatsen (zoek op #toffetrouwtip), zodat ik op 31 december 2015 mijn laatste tip zou plaatsen. De ‘deadline’ van 31 december is helaas niet gelukt, maar ik ga er wel mee verder! Sterker nog: ik ben alweer begonnen! Ik ben verder gegaan waar ik was gebleven (bij tip 222) en ik hoop over een paar maanden alsnog mijn 365 tips vol te kunnen maken!

♥ Hoe gaat het met jou? Ik ben enorm nieuwsgierig hoe het met jou gaat! Misschien ben je een nieuwe lezer en ben je pas geleden ten huwelijk gevraagd? Of misschien ben je ondertussen getrouwd? Ik hoor in ieder geval graag van je en ik zou het super tof vinden als je je verlovingsverhaal of het verhaal van je huwelijksdag met mij zou willen delen!