Net als bij Assepoester wordt bij Wed & Walk de betovering weer snel verbroken, alleen in tegenstelling tot Assepoester krijg je wel je huwelijksnacht erbij en houdt het dus niet al op om klokslag 12 uur. Bij Wed & Walk kan je namelijk trouwen, maar wel letterlijk dus voor 1 dag! Het huwelijk is geldig tot zonsopkomst. De bruiloft is hartstikke nep. De liefde, het feestje en de kriebels zijn natuurlijk wel hartstikke echt. Grappig is dat je met alles en iedereen kan trouwen, en dan ook écht met alles en iedereen! Wil je trouwen met je allerbeste vriendinnen? Dat kan en mag! Wil je trouwen met je favoriete knuffelbeer? Dat kan en mag ook! Zelfs verliefde kinderen mogen elkaar het jawoord geven!

Hier kun je mijn blogpost ‘Renewal of the vows’ lezen en ik vind Wed & Walk z’n tof idee om er opnieuw je trouwbeloften uit te spreken. Al zijn er naast het opnieuw uitspreken van je trouwbeloften natuurlijk nog veel meer redenen waarom je zou trouwen voor 1 dag! Hoe leuk zou het bijvoorbeeld zijn om dit te gebruiken als manier om je geliefde écht ten huwelijk te vragen?! Of als verrassing voor je partner op Valentijnsdag? Helemaal hilarisch zou het zijn om je vriend of vriendin die zegt nooit te willen trouwen hiermee te verrassen. Welke reden dan ook, het lijkt mij een hele leuke, hilarische, mooie en unieke ervaring.

TROUWEN-VOOR-1-DAG TROUWEN VOOR 1 DAG!

Er hoeft ook nergens voor gezorgd te worden, dat doen de mensen van Wed & Walk. Alle toebehoren wordt geregeld. Van sprookjesachtige bruidsjurken in alle maten en stijlen tot aan de ringen. Ook aan decoratie is gedacht. Zo zal de ceremonie voltrokken worden onder een mooi versierde rozenboog met bloemetjes. Oh, en niet te vergeten wordt er ook gezorgd voor de huwelijkse voorwaarden 😉

Zoals ze bij Wed & Walk zeggen: dit huwelijk is misschien niet echt, maar de emoties wel!

En dan bij zonsopgang veranderd alles, net zoals bij het verhaal van Assepoester, weer terug naar hoe het was!