Een paar weken geleden heb je kunnen lezen dat ik namens Blik en Bloos Fotografie speciaal met Valentijnsdag in het vooruitzicht een heuse LOVESHOOT (t.w.v. € 199) mag weggeven. Hier kan je lezen wie de lalala loveshoot heeft gewonnen!

De winnares
Je kon kans maken op de loveshoot door mij te laten weten waarom je de loveshoot graag zou willen winnen. Ik heb hier ontzettend veel reacties op ontvangen, waarbij ik hele mooie en persoonlijke verhalen heb mogen lezen. Van romantische tot ontroerende! Dit maakte het ontzettend lastig om een winnares uit te kiezen, maar ik heb een keuze kunnen maken!

De winnares van de loveshoot van Blik en Bloos Fotografie t.w.v. 199 is geworden…

*TROMGEROFFEL*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KELLY JONKMAN!

Kelly, van harte gefeliciteerd met de loveshoot! Zowel Tamara als ik vonden het huwelijksaanzoek van je verloofde(!) ontzettend romantisch. Een goed gelukt complot! Nu mag jij je verloofde gaan verrassen met een loveshoot op Slot Loevestein!

Maar wacht even!
Zoals ik al aangaf heb ik samen met Tamara van Blik en Bloos Fotografie de meest mooie verhalen mogen lezen. Daarom heeft Tamara nog een extraatje voor een aantal brides-2-be! Tamara: “Omdat ik samen met Monique zoveel mooie verhalen las (dank jullie wel voor het insturen, echt super tof!), vond ik het eigenlijk zonde om er maar 1 te belonen. Daarom wil ik graag een aantal stelletjes met mooie, ontroerende en lieve verhalen een flinke korting aanbieden van € 100,- op een loveshoot van € 199,-. Gewoon omdat het kan!”

De brides-2-be die dit zijn geworden:
– Georgina Celeste
– Jessica van Etten
– Paula de Groot (voor haar vriendin Annelies)
– Rusen Kok
– Lisa Slootman (voor haar vriendin Bianca Kamp)

Ik kan niet wachten om het resultaat van jullie loveshoot te mogen bewonderen! Heel veel plezier en vooral GENIETEN! Laten jullie weten hoe het was? HAPPY VALENTINE’S DAY!